Tratamentul hiperhidrozei

Hiperhidroza sau transpiratia excesiva este o problema relativ frecventa, intalnita atat la barbati cat si femei. Cu siguranta poate afecta calitatea vietii fiecarui pacient si poate altera increderea in sine. De multe ori transpiratia excesiva este acceptata nestiind ca exista solutii prin care poate fi controlata.

Medicul dumneavoastra va stabili daca exista suspiciunea de afectiuni sau boli care pot cauza secundar hiperhidroza. In urma consultatiei vi se recomanda un tratament pentru transpiratie care poate fi local cu lotiuni, creme sau injectii.

Tratamentul hiperhidrozei (transpiratia excesiva) : pret vechi 450 

pret promoțional 399 

Adevarul miracol in tratamentul hiperhidrozei a aparut in momentul in care s-a observat ca toxina botulinica opreste transpiratia de la nivelul axilelor si chiar si palmelor. Aceasta interventie a schimbat viata a sute de mii de pacienti. Este un tratament sigur si foarte eficient insa, din pacate, rezultatele sunt temporare, persistand intre 4-6 luni in functie de cantitatea de substanta folosita, tehnica si experienta medicului care o administreaza.

Presupune injectarea superficiala in mai multe puncte a toxinei botulinice care blocheaza eliberarea de sudoare din glande. Este foarte putin dureroasa iar printre putinele contraindicatii mentionam afectiuni neurologice, tulburari severe de coagulare ale sangelui, hipersensibilitatea la toxina botulinica, sarcina si alaptarea. Procedura dureaza 15-30 minute si poate fi repetata la intervale regulate in functie de severitatea hiperhidrozei.

Este un tratament cu rezultate spectaculoase! Este adresat in special transpiratiei excesive axilare. Substantele injectabile blocheaza actiunea nervoasa asupra gladelor transpiratiei. Dermatologul identifica initial zonele care transpira excesiv la nivelul axilei iar apoi cantitati mici de substanta sunt injectate intradermic (in stratul mijlociu al pielii). Rezultatele sunt vizibile dupa cateva zile.

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție tratamentul hiperhidrozei (transpiratie excesiva). Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!