Terapia Vampir (PRP)

TERAPIA CU SÂNGELE PROPRIU PRP / TERAPIA VAMPIR / TERAPIA CU PLASMA PROPRIE

Terapia Vampir constă în recoltarea unei cantităţi mici de sânge într-o eprubetă sterilă, procesarea si centrifugarea sa pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare, eliberându-se în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune.
Funcționează pe propriile puteri naturale de vindecare ale organismului, fiind  un sistem eficient de vindecare care plasează factori de creștere în zone localizate, pentru a se reface și a se repara.
Metoda este perfecta pentru orice fel de defecte ale pielii, inclusiv cicatrici sau urme lasate de acnee. Este eficienta pentru o gama larga de probleme estetice ale pielii printre care:

● deteriorarea pielii datorata razelor UV
● pielea obosita, care are o textură aspră
● piele decolorata, care are un ton cenusiu
● cercurile intunecate
● liniile fine din colțurile gurii
● pete pigmentare sau pistrui
● corectează pliurile pielii sub bărbie, în gât și decolteu.

 Sângele este în cea mai mare proporție un lichid denumit plasmă. Conține, de asemenea, componente solide cum ar fi celule roșii, celule albe și trombocite. Trombocitele sunt cunoscute pentru importanta lor in coagularea sangelui. Totuşi, trombocitele conţin şi sute de proteine cunoscute ca factori de creştere, care sunt extrem de importante în stimularea şi formarea de noi fibre de colagen pentru piele sau vindecarea unor leziuni la nivelul tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor.
PRP este o variantă eficientă şi pentru creşterea şi regenerarea păruli. Pentru rezultate optime, tratamentul pentru păr cu plasma proprie, necesită 4-6 ședințe în decurs de 1 an.

Preţ: 893 lei/ 190 €/ sedință.