Terapia Vampir (PRP)

TERAPIA CU SÂNGELE PROPRIU PRP / TERAPIA VAMPIR / TERAPIA CU PLASMA PROPRIE
Pret Bucuresti: 190  / sedință

TERAPIA CU PROPRIUL SÂNGE (PRP ) / TERAPIA VAMPIR / TERAPIA DRACULA

Sângele este în cea mai mare proporție un lichid denumit plasmă. Conține, de asemenea, componente solide cum ar fi celule roșii, celule albe și trombocite. Trombocitele sunt cunoscute pentru importanta lor in coagularea sangelui. Totusi, trombocitele contin si sute de proteine cunoscute ca factori de crestere, care sunt extrem de importante in stimularea si formarea de noi fibre de colagen pentru piele sau vindecarea unor leziuni la nivelul tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor.

Celebrități precum Kim Kardashian, Rafael Nadal, Tiger Woods și multe altele, au folosit terapia PRP. Ce este PRP-ul? PRP este acronim de la plasmă bogată în trombocite, o tehnologie care s-a dovedit a fi extrem de eficientă în a ajuta persoanele cu o gamă largă de probleme. Are rezultate, mai mult decât în a ajuta vindecarea leziunilor sportive sau a întineri pielea . De fapt, această tehnică este încă în evoluție, descoperindu-se noi utilizări pentru acest tratament.

Avand capacitatea de a stimula producerea de colagen si elastina, factorii de crestere din plasma imbogatita in trombocite din propriul sange ajuta la stergerea cicatricilor, indiferent de cauza. Atunci cand sunt la plasate 1 mm in piele, plasma bogata in trombocite repara pielea !

Metoda este perfecta pentru orice fel de defecte ale pielii, inclusiv cicatrici sau urme lasate de acnee. Este eficienta pentru o gama larga de probleme estetice ale pielii printre care:

  • Deteriorarea pielii datorata razelor UV
  • pielea obosita, care are o textură aspră
  • piele decolorata, care are un ton cenusiu
  • Cercurile intunecate
  • Liniile fine din colțurile gurii
  • Pete pigmentare sau pistrui
  • Corectează pliurile pielii sub bărbie, în gât și decolteu.

Cum se efectuează procedura?

Se recoltează o cantitate mică de sânge într-o eprubetă sterilă, se procesează și centrifughează pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare, eliberându-se în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune.

Funcționează pe propriile puteri naturale de vindecare ale organismului, fiind  un sistem revoluționar de vindecare care plasează factori de creștere în zone localizate, pentru a se reface și a se repara.

Pentru rezultate optime sunt recomandate 3-6 ședințe / an efectuate la 4-6 săptămâni.

Terapia cu plasma proprie, metoda ideală care îți regenerează părul!

Pentru rezultate optime, tratamentul pentru păr cu plasma proprie, necesită 4-6 ședințe în decurs de 1 an.

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție terapia cu propriul sânge (terapia PRP / terapia Vampir / terapia cu plasma proprie). Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!