Terapia cu microace / Mezoterapie fracționata / Terapie de inducție a colagenului

Este procedură medicală care constă în producerea a numeroase micro-înțepături la nivelul pielii, cu ajutorul unui dispozitiv.

● este revolutionar

● este eficient

● este sigur

● nu are efecte secundare

Statisticile efectuate confirmă că 3 proceduri de terapie cu micro-ace sunt suficiente pentru a atinge îmbunătățiri ale cicatricilor post-acneice cu o rata de succes de 70%

Indicatii : 

● cicatrici post-acneice;

● cicatrici post-arsuri;

● cicatrici post-chirurgicale;

● cicatrici post -varicelapori dilatati;

● riduri fine;

● probleme de pigmentație;

● pistrui;

● reintinerire;

● vergeturi;

● hiperpigmentări post-inflamatorii;

● stimularea creșterii părului;

Acțiune dublă:

1) prin acțiunea de perforare se declanșează mecanismul de regenerare a organismului prin formarea unor noi structuri de colagen și de vindecare a micro-perforațiilor.

2) prin introducerea substanțelor active din fiolele de puritate medicală ( serum-uri din vitamine, minerale și acid hialuronic) în straturile profunde ale pielii prin intermediul canalelor create. Acestea au rol de refacere, hrănire a țesuturilor.

Durata: 40-50 minute

Acele foarte fine ale dispozitivului penetrează pielea la diverse adâncimi cuprinse între 0.5 și 2.5 mm în funcție de zona de lucru, având ca rezultat aparitia de mici puncte hemoragice sau înroșirea difuza a pielii. Această înroșire poate persista între 24-48 ore, pielea fiind mai sensibilă în această perioadă. Se evită aplicarea fardurilor pe zona tratată, expunerea la soare, tratamente cosmetice și se folosesc creme speciale de refacere a tegumentului și cu factor de protecție solară. Rezultate apar de la prima ședința dar sunt necesare 3-4 ședințe pentru un efect complet.

PRET :

120€ / sedinta – fara produs

150€ / sedinta – cu produs