Subțierea gambelor cu B0t0x

Gambele groase pot fi întâlnite atât în cazul persoanelor mai plinuțe, cât și în cazul celor suple. Una dintre cauzele gleznelor groase poate fi și prezența sportului excesiv în viața pacientului, a dansului sau pur și simplu gambe mai proeminente pot fi o trăsătură ereditară. Acest lucru poate crea un adevărat disconfort posesorilor, astfel încât aceștia încearcă o mulțime de metode pentru a rezolva această problemă.

Ce presupune procedura?

Procedura se efectuează prin injectarea cu toxină botulinică (botox) în zona gambelor. O dată injectat, botoxul va ajuta mușchii să relaxeze, astfel încât zona devine mai subțire, mai suplă, mai feminină.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, timp în care pacienta nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Trebuie să știți că efectul este vizibil după aproximativ una-două săptămâni de la efectuarea intervenției. Remanența, conform producătorului este cuprinsă între 6 și 8 luni în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient.

Ce trebuie să știți?

Pentru a vă bucura de rezultatul dorit trebuie să știți că procedura se desfășoară în 2 etape, mai exact pe parcursul a două ședințe, în cadrul clinicii noastre.

Preț: 400€

Completeaza formularul si profita de oferta 

    Doresti sa discuti direct cu un consultant?