Rinoplastie cu deviatie de sept/simpla

Rinoplastie: 2800 – 3500 

Rinoplastia sau modelarea nasului este un procedeu chirurgical ce are ca scop îmbunătăţirea aspectului nasului. Rinoplastia se efectuează pentru atingerea anumitor obiective estetice, pentru a reface un nas traumatizat şi pentru intinerire (spre exemplu, un vârf de nas căzut). Se poate asocia cu operatie de corectie de deviatie de sept (septoplastie) pentru a imbunatati respiratia.

Când vă gândiţi la o rinoplastie este bine să luaţi toate aspectele în considerare. Trebuie să identificaţi exact ce nu vă place la nasul dumneavoastră şi cum anume aţi dori ca acesta să arate. Chiar dacă părerea familiei şi a prietenilor este importantă, dumneavoastră decideţi ce anume ar trebui îmbunătăţit. În timpul consultaţiei, veti fi intrebata în legătură cu motivaţia dumneavoastră. Scopul este de a va oferi o vindecare complexă, luând în considerare atât aspectele psihologice cât şi cele fizice.

Este rinoplastia pentru mine?

  • Nasul meu este prea mare în comparaţie cu faţa
  • Privit din faţă, nasul meu pare larg şi cu nările marite
  • Nasul este cocoşat
  • Vârful nasului este prea sus sau prea jos
  • Forma nasului meu este neregulată
  • Nasul meu s-a deformat după un accident

Procedura depinde de defectele ce doresc a fi corectate şi durează în medie o oră. Rinoplastia se poate face în anestezie generală sau locală. În primul caz veţi dormi în timpul operaţiei; al doilea tip de anestezie presupunand amorţirea locală a zonei şi administrarea pe cale intravenoasă a medicaţiei de sedare. Tipul de anestezie se va stabili înaintea operaţiei.

În rinoplastia modernă există două direcţii majore de abordare chirurgicală: interventia deschisă şi închisă. Procedura deschisă permite vizualizarea structurii nazale şi diagnosticarea obstrucţiilor sau deficienţelor subjacente. Incizia se ascunde în zona cea mai subţire dintre nări, la nivelul columelei. Postoperator, prezenţa acesteia va fi insesizabilă. În cazul procedurii de tip închis se practică o incizie marginală în interiorul nasului. Această tehnică se potriveşte pacienţilor ce doresc o transfomare a vârfului şi zonei mijlocii a nasului. Dacă sunt necesare schimbări de o amploare mai mare, se preferă alte tehnici chirurgicale. În ambele cazuri, ţesutul existent este înlăturat, adăugat sau repoziţionat. Operaţia se încheie cu suturi fine; ţesutul din jurul nasului este imobilizat pentru a proteja noua formă.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Rinoplastie cu deviatie de sept”

Pentru Un Aspect Mai Estetic Al Nasului

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro