Rinoplastie cu deviatie de sept/simpla

Rinoplastia reprezintă intervenția chirugicala care are ca scop remodelarea și îmbunătăţirea aspectului nasului. Rinoplastia este metoda prin care se reușește atingerea anumitor obiective estetice, având rolul de a reface un nas traumatizat și de a crea un aspect întinerit (spre exemplu, un vârf de nas căzut). Se poate asocia cu operația de corecție de deviație de sept (septoplastie) pentru a îmbunătăți respirația.

Procedura depinde de defectele care se doresc a fi corectate şi durează, in medie, o oră si este realizata sub anestezie generala. Datorită inovațiilor din domeniul esteticii, în rinoplastia modernă există două mari abordări ale rinoplastiei: intervenția deschisă şi închisă.

În cazul metodei deschise, se permite vizualizarea structurii nazale şi diagnosticarea obstrucţiilor sau deficienţelor. Incizia este ascunsă în zona cea mai subţire dintre nări. Postoperator, aceasta va fi insesizabilă.

În cazul intervenției de tip închis, se practică o incizie marginală în interiorul nasului. Metoda se potriveşte pacienţilor care doresc o transfomare a vârfului şi zonei mijlocii a nasului. În ambele cazuri, ţesutul existent este înlăturat, adăugat sau repoziţionat. Operaţia se încheie cu suturi fine, iar ţesutul din jurul nasului va fi imobilizat pentru a proteja noua formă.

Rinoplastie fără deviatie de sept : 3000

Rinoplastie cu deviatie de sept : 3500

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Rinoplastie cu deviatie de sept”

Pentru Un Aspect Mai Estetic Al Nasului

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro