ofertă fațete dentare

Rejuvenarea mâinilor

ofertă rinoplastie

Procedura de rejuvenare a mâinilor este disponibilă în cadrul Swiss Clinics. Mâinile noastre sunt expuse constant unor factori de mediu ca: substanțe chimice, soare, frig. Aceștia afectează țesutul, diminuând elasticitatea, volumul și vascularizația de la acest nivel. Astfel, își fac apariția ridurile, petele pigmentare, pielea devine laxă și subțire, iar venele devin proeminente, elemente care trădează vârstă.

În cadrul Swiss Clinics, puteți scăpa de aceste riduri inestetice de la nivelul mâinilor, având la dispoziție cele mai eficiente metode și o echipă de medici esteticieni specializați în acest domeniu.

Cum se realizează procedura de rejuvenare a mânilor?

Procedura de rejuvenare a mâinilor se realizează prin intermediul mai multor tehnici. Împreună cu medicul estetician veți decide care metodă este cea mai eficientă pentru nevoile dumneavoastră:

 • Mezoterapie: prespune injectarea la nivelul pielii a unui cocktail bogat în substanțe nutritive ( vitamine, acid hialuronic, minerale etc) cu efect de hidratare și luminozitate.
 • Terapia vampir: constă în injectarea tegumentului cu plasmă proprie, bogată în trombocite (celulele cele mai implicate în regenerarea tisulară).
 • Peeling-ul chimic: este indicat în vederea biorevitalizarii și îndepărtării petelor pigmentare. Nu este invaziv și se realizează cu ajutorul unei substanțe chimi:ce care are în componența sa acid tricloracetic.
 • Injectare de acid hialuronic: substanță de umplere și hidratare, cu efect imediat. Este indicată în cazul pierderii de volum.

Procedura de rejuvenare a mâinilor – înainte și după intervenție

Înainte de procedura de rejuvenare a mâinilor, pacientul se va prezenta la o consultație cu medicul estetician, pentru a stabili metoda de eliminare a ridurilor și a petelor pigmentare.

Trebuie să se evite consumul de aspirină, antinevralgic, antiinflamatorii nesteroidiene cu cel puțin 7-10 zile înainte de procedură (aceste detalii se discută la consultație).

După intervenția de rejuvenare a mâinilor, în funcție de metoda aleasă (mezoterapie, peeling chimic, injectare cu acid hialuronic, terapie vampir), pacientul se va prezenta la o consultație pentru a urmări evoluția de după procedură.

prețuri chirurgie
prețuri chirurgie

Această procedură de rejuvenare a mâinilor se recomandă atunci când:

 • Mâinile au vene și tendoane proeminente
 • Mâinile sunt cutate și ridate
 • Sunt prezente pete pigmentare

Procedura de rejuvenare a mâinilor – prețuri

Prețurile pentru procedura de rejuvenare a mâinilor sunt următoarele:

Mezoterapie: 180 €

Terapia vampir: 190 €

Peeling-ul chimic: 150 €

Injectare de acid hialuronic: 199 € – 350 €

Procedura de rejuvenare a mâinilor - apelați la Swiss Clinics pentru cele mai bune servicii

Procedura de rejuvenare a mâinilor este disponibilă în cadrul Swiss Clinics.

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția de rejuvenare a mâinilor.

Opinii rejuvenare mâini la Swiss Clinics

Dacă vă doriți mâini fără pete pigmentare, această procedură este pentru voi. Sunt încântată de rezultat și recomand această procedură tuturor femeilor.

Mulțumesc, Swiss Clinics!

 • Andreea Mihai ⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumesc pentru grijă și atenție. Am ales rejuvenarea mâinilor prin injectare (mezoterapie). Pot spune că mâinile mele arată mult mai bine după intervenție.

Sunteți cei mai tari! Cu siguranță voi reveni și pentru alte proceduri!

 • Ioana Marin⭐⭐⭐⭐⭐

Din cauza înaintării în vârstă, mâinile mele și-au pierdut din volum. Pentru mine a funcționat injectarea cu acid hialuronic. Mâinile mele arată mai bine ca niciodată datorită substanței folosite.

Sunt clientă fidelă, însă Swiss Clinics îmi întrece cu mult așteptările în ceea ce privește profesionalismul și tehnicile pe care le folosesc în clinicile lor!

 • Andreea Mihai ⭐⭐⭐⭐⭐

Rejuvenare mâini - întrebări frecvente

preturi chirurgie update

Când putem apela procedura de rejuvenare a mâinilor?

Procedura de rejuvenare a mânilor poate fi realizată atunci când ne confruntăm cu pete pigmentare, venele sunt proeminente, iar pielea își pierde din elasticitate, este ridată și subțire.

Care sunt metodele de rejuvenare a mâinilor?

La Swiss Clinics rejuvenarea mâinilor se poate realiza prin peeling chimic, terapia vampir, injectare cu acid hialuronic sau mezoterapie.

Din ce cauză se produce îmbătrânirea mâinilor?

Principala cauză care stă la baza îmbătrânirii mâinilor este pierderea de colagen și elastină de la nivelul tegumentului mâinilor. Alți factori care contribuie la aspectul îmbătrânit a mâinilor sunt:

 • Expunerea îndelungată la razele UV
 • Lipsa hidratării
 • Expunere la condiții climatice extreme (foarte cald sau foarte frig)

Dorești programare?