Mainile noastre sunt expuse constant unor factori de mediu ca: substante chimice, soare, frig etc). Acestia afecteaza tesutul diminuand elasticitatea, volumul si vascularizatia de la acest nivel. Astfel isi fac aparitia ridurile, petele pigmentare, pielea devine laxa si subtire, iar venele proeminente, elemente care tradeaza varsta.

Exista un numar semnificativ de proceduri menite sa imbunatateasca aspectul mainilor noastre, iar tratamentul se stabileste in functie de necesitatile pacientului:

Mezoterapie: prespune injectarea la nivelul pielii a unui cocktail bogat in substante nutritive ( vitamine, acid hialuronic, minerale etc) cu efect de hidratare si luminozitate.
Pret: 180 euro

Terapia vampir: consta in injectarea tegumentului cu plasma proprie, bogata in trombocite (celulele cele mai implicate in regenerarea tisulara).
Pret 190 euro

Peeling-ulchimic: este indicat in vederea biorevitalizarii si indepartarii petelor pigmentare. Nu este invaziv si se realizeaza cu ajutorul unei substante chimice care are in componenta sa acid tricloracetic.
Pret 150 euro

Injectare de acid hialuronic: substanta de umplere si hidratare cu efect imediat. Este indicata in cazul pierderii de volum.
Pret : in functie de tipul aciudului 199 – 320 euro