Pigmentare buze

Dacă îți dorești buze frumos conturate și permanent colorate poți apela la micropigmentare!

TATUAJ BUZE CONTUR
200 €

TATUAJ BUZE TOTAL
280 €

Cât durează efectul?
Efectul va dura între 3 și 5 ani.

Nuanța se va estompa cu până la 30% în primele 3-4 săptămâni după prima procedură, de aceea se fac 2 ședințe, cea de-a 2 a fiind pentru retuș. Ulterior, rata de estompare este de 20-25% pe an. Pentru a menține rezultatul se recomandă repetarea procedurii la 2 ani.

Corecția cu creionul este vizibilă și nici nu rezistă în timp. Prin redesenarea buzelor folosind metoda machiajului semipermanent, buzele tale prind culoare.
Folosită cu succes în cosmetică, este o metodă de tatuare semipermanentă a pielii cu pigmenți cosmetici care se introduc în straturile superioare ale epidermei și rămân în piele o perioadă de timp.

Gama de culori este diversificată și poți alege între mai multe nuanțe de pigmenți pentru buze. Forma conturului și nuanța finală sunt stabilite împreună cu esteticiana care iți propune iar tu decizi.

Poți alege între contur de buze (1,5-2 ore) și pigmentarea totală a buzelor (2-3 ore).

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de injectare cu botox. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!