Terapii Perfuzabile 

Terapiile intravenoase se vor stabiliza în câteva ore, iar starea de bine se simte imediat !

Terapiile perfuzabile se realizează prin administrarea de vitamine, minerale și nutrienți, care, prin acest mod vor fi absorbite în proporție de 100% de organism.

În cazul vitaminelor administrate pe cale orală, acestea au șansa de absorbție de 50%, trecând prin sistemul digestiv, care le va elimina mult mai rapid.

 

Vitamina C este cel mai puternic antioxidant care ajută, susține și dezvoltă sistemul imunitar. Tratamentul previne și tratează nu doar raceala și gripa, ci și afecțiunile inflamatorii, oferă protecție împotriva bacteriilor și virusurilor, în special cele respiratorii. Conform cercetătorilor chinezi dozele crescute de vitamina C administrate intravenos reusesc să prevină și să trateze bolile respiratorii acute.

“Recomand pacinetilor care optează pentru tratamentul adjuvant cu vitamina C să efectueze concomitent și Ozonoterapia pentru un rezultat optim doarece oxigenarea celulară potentează absorția vitaminelor” spune specialistul nostru în terapii regenerative.

Swiss EstetiX îți oferă o consultație GRATUITĂ, în urma căreia specialistul nostru îți va recomanda tratamentul și numărul de ședințe potrivite nevoilor tale!

Ce ne întreabă adesea pacienții?

De câte ședințe am nevoie?

Cât durează terapia?

În funcție de patologia fiecărui pacient, medicul specialist va elibera un plan de tratament personalizat, astfel încât acesta să ajungă la rezultatele dorite.

O sedință de terapie intravenoasa durează 20 minute.

Perfuzii cu vitamine si minerale

1 Sedinta – 50 Euro

Abonament 6 sedinte – 250 Euro