Oxigenare celulara (perfuzabil)

Ozonoterapia Sanatatea curge prin vene!

Swiss EstetiX aduce un tratament nou și inovativ, perfect pentru tratarea și vindecarea patologiilor precum cele: musculo – scheletale (terapia durerii), dermatologice și estetice, cardiovasculare, gastrointestinale, hepato-biliare, oftalmologice, ginecologice și chiar oncologice. Tratamentul merge pe principiul că orice țesut vătămat prezintă o slabă oxigenare.

Oxigenarea celulară presupune introducerea în sânge și totodată în organism, a unui amestec de oxigen și ozon, care are rolul de a stimula regenerarea organică la nivel celular. Astfel țesutul afectat intră în contact cu oxigenul, reușind cu ajutorul acestuia să se recupereze și să revină la o stare de sănătate bună.

Cum funcționează terapia?

Odată introdus în sânge, ozonul stimulează apariția celulelor stem. Aceste celule ajută la tratarea organismului, mai ales în regenerarea organelor afectate. Mai mult, trebuie să știți că ozonul are rol atât în purificarea și curățarea sângelui de virusuri, bacterii și paraziți, cu efecte vizibile asupra îmbunătățirii stării generale de sănătate, cât și în combaterea stresului, anxietății și a tulburărilor de somn.

Pacienții care au apelat la acest tratament au observat îmbunătățiri remarcabile în ceea ce privește tratarea unor afecțiuni precum: infecții virale, boli autoimune, alergii la diferite substanțe, probleme ale sistemului circulator, boli metabolice, complicații neoplazice cauzate de tratamentul oncologic, probleme ginecologice, boli artrozice și multe altele.

Oxigenare Celulara ( perfuzabil )

1 Sedinta – 100 Euro

Abonament 6 sedinte – 500 Euro