Oxigenare celulara (injectabil)

Autohemoterapia hiperbara are rolul de a îmbunătăți starea generală de sănătate a pacientului, primele semne apărând chiar după prima ședință. Pacienții au sesizat schimbări vizibile în cazul afecțiunilor dermatologice de tipul acneei, cearcănelor, petelor cutanate, celulitei sau chiar a cicatricilor. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul contribuie la menținerea unui nivel optim de oxigen în organism, care are rolul de a stimula sistemul imunitar și de a inhiba dezvoltarea bolilor. Amestecul de ozon și oxigen reușește să curețe sângele de toate impuritățile, iar efectele acestui proces se pot observa imediat în starea de sănătate a pacientului.

Cat de des se face terapia cu ozon?

Autohemoterpia hiperbara se realizează în mod normal 1 – 2 ori/săptămână,însă în funcție de necesitățile pacientului, ritmul administrării poate fi chiar zilnic.

Ce trebuie să știți?

Ozonoterapia este o procedură extrem de sigură, astfel că în ceea ce privește acest tratament nu există efecte secundare. Ozonul este un “antibiotic natural” la care germenii nu dezvoltă rezistență, astfel că, pe parcursul tratamentului pacientul nu este supus niciunui risc. Dacă pacientul este sub tratament medicamentos la momentul începerii tratamentului cu ozon, tratamentul nu va fi întrerupt brusc, ci se va merge în paralel până la eliminarea acestuia.

Oxigenare Celulara ( injectabil )

1 Sedinta – 50 Euro

Abonament 6 sedinte – 250 Euro