Marire sani cu „Transfer de grasime proprie”

Marire sani cu „Transfer de grasime proprie” : 3700

Marirea sanului cu grasime proprie liber transferata este o tehnica cu rezultate deosebit de frumoase, chiar daca pentru o marire mai importanta pot fi necesare 2-3 interventii.  Nu se poate realiza decat la paciente ce indeplinesc anumite conditii: nefumatoare, sa prezinte depozite de grasime de unde sa se poata recolta grasimea pentru transfer, sa nu aiba sanii foarte mici.
Utilizarea acestei metode pentru marirea sanilor in scop estetic pare nejustificata – luand in considerare efortul pacientei – comparativ cu simplitatea relativa si rezultatele implantului de silicon.
Este o metoda cu avantaje unice in rezolvarea diformitatilor sanului:

  • asimetrii mamare de volum
  • sani tubulari sau tuberosi
  • corectarea neregularitatilor in jurul implanturilor in situatii speciale
  • marirea sanului in scop estetic la paciente care nu accepta un implant mamar
  • reconstructia mamara dupa indepartarea sanului din cauze patologice

Interventia are loc sub anestezie si dureaza circa 2-3 ore.

Avantajele metodei

Grasimea adusa contine si celule stem care regenereaza tesutul in care a fost introdusa – foarte important in reconstructia mamara.

Grasimea se va comporta ca un tesut natural care evolueaza odata cu situatia organismului (se ingrasa si slabeste odata cu acesta) – o proprietate foarte valoroasa in cazul simetrizarilor mamare cand se intervine doar asupra sanului mai mic.

Poate fi introdusa strict localizat acolo unde este nevoie pentru corectarea formei sanilor sau pentru corectia neregularitatilor in jurul implanturilor.