Mărire pometi

Îți dorești pomeți mai bine conturați și proeminenți ?
Mărirea pomeților prin umplerea cu acid hialuronic

Ce cantitate este necesară?

Se recomandă minim 1 ml de acid hialuronic pentru un aspect natural,zona fiind ușor evidențiată. Pentru pomeți proeminenți, în funcție de caracteristicile pacientei, se folosește o cantitate de 2-3 ml.

Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, redă volumul pomeților, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Rezultatul devine vizibil imediat pentru un plus de senzualitate.

Cât durează efectul?

Zona pomeților este o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de către organism, iar remanența este mai mare decât la buze (12-18 luni).

Sigur și rapid (15-30 minute)
Rezultatele sunt imediate, naturale, durabile (12-18 luni)
Eficient
Fără perioadă de recuperare, vă puteți relua activitățile imediat

Care este frecvența injectării?

Frecvența apelării la această procedură se stabilește în funcție de fiecare pacientă în parte. În medie, după prima injectare, pacienta revine la 6-8 luni, iar după efectuarea celei de-a doua proceduri, intervalul  necesar injectarii crește până la 12-14 luni.

Metoda preferată a vedetelor de la Hollywood

Vedete din întreaga lume aleg procedura de mărire a pomeților cu acid hialuronic în detrimentul implanturilor cu silicon deoarece este o metodă sigură, fără riscuri și temporară. Cateva exemple ar fi: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Megan Fox, Madonna, Victoria Beckham sau Sharon Stone. Un alt avantaj este că pacienta poate reveni oricând pentru remodelare, încercând diferite variante pentru îmbunătățirea zonei. Indiferent că se optează pentru pomeți proeminenți sau un contur fin cu aspect natural, tratamentul este cel mai solicitat la nivel mondial.

Princess (240 €) Prinde oferta! – 41€ -199€ / 1 ml Oferta este încă valabilă
Juvederm Ultra (320 €) Prinde oferta! – 70€ – 250€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Juvederm Vycross (350 €) Prinde oferta! – 70€ – 280€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Teosyal (350 €) Prinde oferta! – 70€ – 280€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Luminera deep – 1.25ml / 220 €

 

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de mărire a pomeților. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!