Mărire fese prin injectare

Mărirea feselor prin injectare este o inovație estetică promovată în România, în premieră, de Clinica Swiss EstetiX.

Clinica Swiss EstetiX a introdus in luna octombrie un nou serviciu dedicat clientelor care isi doresc o imbunatatire vizibila a aspectului lor fizic: marirea feselor sau a sanilor prin implant lichid. Procedura, o inovatie in estetica minim invaziva, vine cu o serie de avantaje evidente fata de alte modalitati de augumentare fesiera. Printre cele mai importante, lipsa durerii si a cicatricelor. In cazul injectarii de grasime proprie, marile dezavantaje pe care le semnaleaza clientele sunt durerea in urma liposuctiei si posibilitatea ramanerii cu asimetrii, precum si perioada post-operatorie lunga. In cazul implantului cu silicon, dezavantajele majore pe care le semnaleaza pacientele sunt cicatricele, durerea post-operatorie si perioada mare de recuperare.

Iată doar câteva motive pentru care mărirea de fese prin injectare a ajuns atât de solicitată:

  • sedare ușoară
  • timp scurt de interventie (1 oră)
  • fara cicatrici sau semne
  • nu necesita perioadă de recuperare
  • rezultat vizibil imediat
  • remodelare forma anatomică
  • efect între 5 și 7 ani.

Injectarea implantului lichid se poate face cu anestezie locala sau sedare usoara, iar substanta se introduce printr-o procedura de injectare cu canula, ceea ce face ca la final pacienta sa nu aiba decat semnele a doua orificii putin vizibile. Imediat dupa injectare, aceasta isi poate relua activitatile zilnice. Rezultatul este vizibil pe loc, clientele putand alege impreuna cu medicul, cantitatea care se va injecta: intre 200 si 300 ml / fesa. Costul unei astfel de interventii este de 1200 eur / 100 ml.

În doar câteva luni de la lansare, numărul impresionant de paciente mulțumite a atras atenția publicațiilor și televiziunilor din România, care au acordat spații importante pentru mărirea de fese prin injecție de la Clinica Swiss EstetiX. Au relatat pe larg Click, Evenimentul Zilei, Doctorul Zilei, Wowbiz.ro, KanalD sau Antena Stars.