Mărire buze

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este procedura prin care pacientele noastre pot obține volumul sau conturul pe care și-l doresc pentru buzele lor.
Medicii noștri specialiști acordă o atenție deosebită fiecărui caz în parte, astfel încât, rezultatul obținut să fie natural, să păstreze simetria feței și mai ales, să fie cel așteptat de către paciente.
Ne dorim ca fiecare rezultat să redea încredere și senzualitate.

Beneficii:

✔ rezultat vizibil imediat
✔ mai multă fermitate a buzelor
✔ corecții asimetrii
✔ un contur mai bine definit

Durată procedură- 20 minute

✔ Fără riscuri
✔ Fără durere

▶ Efectul durează între 6-8 luni, pentru a ajunge la rezultatul dorit, medicii noștri vor recomanda numărul de injectări și cantitatea potrivită pentru fiecare pacientă în parte.

▶ Pentru situatiile în care nu sunteți multumite de rezultatul obținut în alt cabinet, la clinica noastră putem să vă ajutăm să reveniți la rezultatul dorit prin procedura de topire a acidului hialuronic cu o enzimă numită hialuronidază.

● Princess (240 € pret vechi Prinde oferta!  199€ / 1 ml

● Juvederm Ultra (320 € pret vechiPrinde oferta! 250€ / 1 ml

● Teosyal RHA1 – 280 / RHA2 – 300 / RHA3 – 320

Teosyal KISS  – 250

● Juvederm Voluma – 1ml / 300 €

● Juvederm Volite – 1ml / 300 €

● Jalor Re-Style – 1ml / 250 €

● Jalor intense / Sweet Touch / Sweet Kiss – 1ml / 250€

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de mărire a buzelor prin metode minim invazive, non-chirurgicale. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!