Mărire buze

Locul unde peste 10K de buze au prins contur!

Marirea buzelor este una dintre procedurile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent. Acidul hialuronic se foloseste in scop estetic pentru cresterea volumului tesutului facial. Produsele medicale de umplere (filere) pe baza de acid hialuronic sunt indicate pentru corectarea ridurilor si pentru îmbunatătirea aspectului buzelor. Uzual se injecteaza în zona profunda sau intermediara a dermului. Tesuturile capata un plus de volum, refacand aspectul tenului sau imbunatatind aspectul buzelor pana la nivelul de corectie dorit.

Buze senzuale, mai pline, cu un efect vizual mai atractiv !
Daca crezi ca ai buzele subtiri sau doresti un contur mai definit al acestora, poti apela la aceasta procedura de marire buze. Iti garantam calitatea produselor, profesionalism si o experienta fara durere!

Efecte adverse
Acidul hialuronic este o substanță naturală și sigură. Singurele efecte adverse sunt echimozele (vânătăile) și edemele (umflarea zonelor injectate). Acestea durează doar cateva zile post injectare.

Buzele pline, frumos conturate ofera armonie intregului chip!

✔ Efect imediat

✔ Sigur, rapid, eficient

✔ Durează 20 minute

✔ Nu există riscuri

Cât durează efectul?
Rezultatele se mențin până la 18 luni, în funcție de organism.

Daca ati efectuat aceasta procedura in alt cabinet sau rezultatul nu este scontat , topim acidul hialuronic cu o enzima denumita hialuronidaza, care ajuta la eliminare intre 24 si 48 ore!

Cât costă?

(tarifele sunt în funcție de tipul acidului hialuronic folosit)

Princess (240 €) Prinde oferta! – 41€ -199€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Juvederm Ultra (320 €) Prinde oferta! – 70€ – 250€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Juvederm Vycross (350 €) Prinde oferta! – 70€ – 280€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!
Teosyal (350 €) Prinde oferta! – 70€ – 280€ / 1 ml Oferta este încă valabilă!

Juvederm Voluma – 1ml / 300 €
Juvederm volite – 1ml / 300 €
Jalor re-Style – 1ml / 180 €
Jalor intense/ sweet touch/sweet kiss – 1ml / 250€

 

 

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de mărire a buzelor prin metode minim invazive, non-chirurgicale. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!