LipoFilling „Brazilian – Marire fese cu transfer grasime proprie”

LipoFilling „Brazilian – Marire fese cu transfer grasime proprie” : de la 3900

Va doriti o talie mai supla, fese ferme si rotunde. Un aspect de clepsidra. Forme sexy. Cine nu isi doreste un asemenea corp? Procedura de lifting brazilian fese va poate ajuta sa obtineti un corp de vis!

Clinica Swiss EstetiX va poate ajuta sa obtineti aceste rezultate remarcabile folosind tehnica de “Lifting Brazilian Fese”, prin care va va sculpta corpul si obtine un posterior mai ferm, rotund si o talie supla. Toate acestea fara cicatricile si riscurile pe care un implant de fese le implica.

Procedura de “Lifting Brazilian Fese” consta in recoltarea de grasime din zonele de exces ale pacientului, procesarea ei si reinjectarea in fese pentru a:

  • Adauga volum
  • Rotunji posteriorul
  • Crea iluzia uni lifting prin adaugarea de volum in partea superioara a feselor
  • Sculptarea taliei prin inlaturarea grasimii din zona flancurilor, creand astfel o silueta de clepsidra

Procedura de "Lifting Brazilian Fese" consta in

Eexcesul de grasime este inlaturat prin liposuctie din zonele corpului in care aceasta se afla in exces , contribuind astfel la un aspect imbunatatit al siluetei. Grasimea este procesata si purificata in camera operatorie si pregatita pentru etapa a doua a interventiei.  De obicei se efectueaza cateva incizii minore acolo unde se realizeaza procedura de liposuctie. 
In etapa urmatoare, se efectueaza multiple injectii ale grasimii propri recoltate in prima faza in fese, care sunt modelate, transformandu-le aspectul in fese rotunde si ferme. Odata ce cantitatea de grasime necesara este injectata, procedura este finalizata. In perioada urmatoare, pacientii vor avea echimoze si tumefiere localizata insa acestea vor disparea in cateva saptamani. Se vor administra analgezice pentru a ameliora durerile locale. Rezultatele vor fi vizibile imediat insa fesele vor trece printr-un proces de vindecare care se va finaliza in 3 luni de la operatie.

La ce rezultate va puteti astepta

Procedura de “Lifting Brazilian Fese” este o procedura prin care conturul corpului Dvs. se va schimba prin redistribuirea grasimii din zonele in care aceasta este nedorita si injectarea ei in zonele dorite ale feselor.
Procedura nu este un substitut pentru un implant de fese sau un lifting de fese.
Rezultatul final in urma procedurii este un corp mai proportionat, de clepsidra cu o talie mai conturata si un posterior rotund si ferm.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Lifting Brazilian Fese”

Pentru O Talie Mai Conturata Si Un Posterior Rotund Si Ferm

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro