Lipoaspiratie brate „Tehnica VASER Shape”

Lipoaspiratie brate „Tehnica VASER Shape” : 2500 €

Lipoaspiratie clasica: 2100 €

VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.
Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de liposuctie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, lipoaspiratia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.
Interventiile chirurgicale de lipoaspiratie au devenit in ultimii ani din ce in ce mai numeroase in randul persoanelor dornice sa obtina un corp perfect remodelat.

Cine nu si-ar dori insa o silueta reconturata fara o perioada lunga de recuperare si fara disconfort?
Lipoaspiratie brate „Tehnica VASER Shape” cu ultrasunete ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate avansate si cu recuperare rapida.

Tratamentul VASER este recomandat atat femeilor cat si barbatilor. Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de indepartare a grasimii si tipurile de tratamente care se pot realiza.
Spre deosebire de lipoaspiratia VASER, liposuctia asistata laser utilizeaza lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putand afecta insa si alte tesuturi importante din zona.
Lipoaspiratie brate „Tehnica VASER Shape” selecteaza tesutul adipos fara a afecta si alte tesuturi si il emulsioneaza permitand in final o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de Lipoaspiratie Brate ‘Tehnica VASER Shape’

O Tehnica Eficienta Pentru A Indeparta Grasimea Nedorita

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro