Lipoaspiratie abdomen „Tehnica VASER Shape”

Lipoaspiratie abdomen „Tehnica VASER Shape” : 3200

VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.
Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de liposuctie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, lipoaspiratia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.

Interventiile chirurgicale de lipoaspiratie au devenit in ultimii ani din ce in ce mai numeroase in randul persoanelor dornice sa obtina un corp perfect remodelat.
Cine nu si-ar dori insa o silueta reconturata fara o perioada lunga de recuperare si fara disconfort?
Lipoaspiratie abdomen prin „Tehnica VASER Shape” cu ultrasunete ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate avansate si cu recuperare rapida.
Tratamentul VASER este recomandat atat femeilor cat si barbatilor. Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de indepartare a grasimii si tipurile de tratamente care se pot realiza.
Spre deosebire de liposelectia VASER, liposuctia asistata laser utilizeaza lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putand afecta insa si alte tesuturi importante din zona.
Lipoaspiratie abdomen prin „Tehnica VASER Shape” selecteaza tesutul adipos fara a afecta si alte tesuturi si il emulsioneaza permitand in final o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata