Lifting facial total

Lifting facial total : 4900

Liftingul facial se adresează acelor pacienți care simt că aspectul îmbătrânit al trăsăturilor faciale nu le reflectă spiritul tineresc și starea actuală de energie. În general, este o procedură foarte versatilă, iar doctorul vă poate propune tehnica cea mai potrivită pentru dumneavoastră și care să prezinte cele mai mici riscuri.
Procedura de Lifting Facial abordează chirurgical schimbările care au avut loc în timpul procesului de îmbătrânire. Nu există o procedură unică, care sa fie aplicabilă tuturor pacienților, detaliile tehnice ale procedurii fiind adaptate la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Acestea presupun de cele mai multe ori întinderea țesuturilor profunde ale feței pentru a obține efectul de întinerire, respectându-se în același timp mobilitatea facială. Acest proces ajută la conturarea grăsimii faciale existente, prin restabilirea unui contur și a unor forme mult întinerite. Pielea este rearanjată la final pentru a obține rezultatul dorit.

Cum se realizeaza aceasta procedura

În primul rând ne vom vedea la un o consultație, unde veți discuta împreună cu medicul specialist despre rezultatele dorite și veti stabili de comun acord care vor fi intervențiile efectuate în sala de operație.
Operația se va realiza sub anestezie generală și va dura 2-3 ore. Indiferent de complexitatea procedurilor alese, cicatricile se vor realiza în jurul urechii, încât după vindecare nu se va putea observa locul inciziei. Metodele care vor fi folosite variază, însă procedura în sine constă în separarea pielii de celelalte țesuturi (mușchi și grăsime) și întinderea ei, în scopul creării unui aspect neted, fin și tineresc. În funcție de caz, este posibil să fie nevoie și de eliminarea grăsimii de la nivelul fetei/gâtului pentru rezultatul dorit.


Ce se va întâmpla după liftingul facial

În prima săptămână post-operatorie, zona va fi inflamată și fața foarte întinsă. Pansamentele vor fi schimbate în funcție de recomandările medicului și veti primi analgezice pentru disconfort. Întreg procesul de vindecare se va finaliza între 2 și 6 săptămâni, în funcție de complexitatea intervenției. În acest timp, veti avea nevoie de timp să va odihniti, să mănâncati fructe, legume și carne slabă, să nu va implicati în activități care să va solicite fizic prea tare.
Rezultatul poate dura pentru o perioadă îndelungată, între 2 și 15 ani – în funcție de complexitatea intervenției și de stilul de viață al pacientului.

Cine poate face aceasta interventie?

Un bun candidat pentru liftingul facial este persoana care:
– are pielea cazută la nivelul feței si gâtului
– are o piele cu o elasticitate bine păstrată
– are o stare de sănătate bună
– are o greutate păstrată constantă în ultimele 6 luni
– are așteptări realiste
Chiar dacă nu îndepliniți toate aceste condiții dar îndepliniți o parte dintre ele puteți beneficia de această intervenție, mai ales dacă pielea și-a păstrat tonusul.
Riscul apariției complicațiilor crește dacă aveti diabet, afecțiuni cardiace, circulatorii, hepatice sau pulmonare dacă sunteți fumător sau aveți în familie risc de tromboze venoase profunde.
Relatați medicului toate problemele de sănătate pe care le aveți pentru o abordare cât mai corectă a fiecărui caz în parte.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Lifting Facial Total”

Obtine Efectul De Intinerire A Fetei

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro