Lifting facial total

Lifting facial total : 4900

Facelift-ul facial se adreseaza acelor pacienti care simt ca aspectul imbatranit al trasaturilor faciale nu le reflecta spiritul tineresc si starea actuala de energie. In general, faceliftul facial este o procedura foarte versatila. Iar doctorul va poate propune tehnica cea mai potrivita pentru dumneavoastra si care sa prezinte cele mai mici riscuri.

Procedura de Lifting Facial abordeaza chirurgical schimbarile ce au avut loc in timpul procesului de imbatranire. Nu exista o procedura unica, care sa fie aplicabila tuturor pacientilor, detaliile tehnice ale procedurii fiind adaptate la nevoile specifice ale fiecarui pacient. Acestea presupun de cele mai multe ori intinderea tesuturilor profunde ale fetei pentru a obtine efectul de intinerire, respectandu-se in acelasi timp mobilitatea faciala. Acest proces ajuta la conturarea grasimii faciale existente, prin restabilirea unui contur si a unor forme mult intinerite. Pielea este rearanjata la final pentru a obtine rezultatul dorit. Pielea nu este niciodata intinsa prea tare, incat sa fie in tensiune!

Consultatia initiala

La prima consultatie este necesar sa aflam care sunt asteptarile dumneavoastra, ce doriti sa corectam. Fiti cat mai precisi daca intelegem exact ce doriti putem sa va dam cele mai bune raspunsuri si va vom putea spune daca asteptarile voastre sunt realiste sau sunt exagerate.
Tot in aceasta intalnire vom examina insertia paroasa, elasticitatea pielii si structura fetei pentru a va putea recomanda cea mai buna solutie tehnica. Tipul pielii, elasticitatea, grosimea, varsta faptul ca fumati sau nu sunt factori ce influenteaza rezultatul final al interventiei

Cine poate face aceasta interventie?

Un bun candidat pentru liftingul facial este persoana care
– are pielea cazuta la nivelul fetei si gatului
– are o piele cu elasticitate relative bine pastrata
– are o stare de sanatate buna
– greutate pastrata constanta in ultimele 6 luni
– are o structura osoasa facial fine conturata
– are asteptari realiste

Chiar daca nu indepliniti toate aceste conditii dar indepliniti o parte din ele puteti beneficia de aceasta interventie mai ales daca pielea si-a pastrat tonusul.

Riscul aparitiei complicatiilor creste daca aveti diabet, afectiuni cardiace, circulatorii, hepatice sau pulmonare daca sunteti fumator sau aveti in familie risc de tromboze venoase profunde .
Relatati medicului toate problemele de sanatate pe care le aveti pentru o abordare cat mai corecta a fiecarui caz in parte.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Lifting Facial Total”

Obtine Efectul De Intinerire A Fetei

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro