Lifting brazilian cu fire de suspensie

Lifting brazilian cu fire de suspensie : Pret 2500

 

Aceasta procedura minim invaziva ofera rezultate excelente de ridicare a feselor, cu un timp de recuperare foarte scurt. Se utilizeaza fire de sutura speciale introduse cu ajutorul unui ac lung si subtire pentru a ridica din interior tesuturile fesiere, dand un aspect mai ferm si mai plin, fara a lasa cicatrici si fara a necesita anestezie generala.
Este o interventie care se realizeaza sub anestezie locala usoara si dureaza aproximativ 30 min. Prin intermediul unor incizii foarte mici, de cativa milimetrii, care se vor vindeca fara cicatrice, se introduc firele elastice care vor repozitiona volumul feselor. Aceste fire se ancoreaza la un punct de deasupra liniei interfesiera si se ascensioneaza dand feselor un aspect natural.
Dupa tratament pot exista cateva vanatai si un discomfort local in timpul miscarilor ample (mers, sarit, alergat) care se remit de regula in cateva zile.
Rezultatele se mentin peste 10 ani.

Avantajele procedurii:
– metoda potrivita pentru persoanele active ce isi doresc un aspect cat mai armonios;
– absenta cicatricilor;
– recuperare totala imediata;
– dureri aproape inexistente post interventie;
– aspectul final natural;
– spre deosebire de alte interventii cu fire rezultate sunt pe termen lung.

Indicatiile procedurii:
– persoane cu o greutate variiand in limitele normalului;
– un strat de grasime suficient de dezvoltat astfel incat sa poata sustine firul circular si el sa fie “ingropat” frumos fara a se vedea.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de „Lifting Brazilian Cu Fire De Suspensie”

Pentru Un Aspect Cat Mai Armonios Al Feselor

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Adresa : Swiss EstetiX, București
Telefon: +40 799 822 884
Email : contact@swiss-estetix.ro