Insuflatii cu ozon (rectale si vaginale)

Insuflațiile cu ozon sunt cea mai eficientă metodă de a trata afecțiunile ficatului (colesterol crescut, TGP și TGO crescute și chiar hepatita C). Terapia cu ozon nu are efecte adverse sau reacții secundare nocive. Insuflațiile se realizează rectal, prin introducerea unei sonde foarte subțiri (aproximativ 6-7 cm).  Sonda folosită este de câteva ori mai subțire ca un supozitor.

La nivelul colonului exista vase de sânge foarte dezvoltate, cu o capacitate foarte mare de absorbție, astfel că ozonul ajunge foarte repede în circulația sistemică. Procedura în sine durează aproximativ 10 minute, iar pe parcursul acesteia pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Terapia are efect antiinflamator, imuno-modulator (la concentrații mici crește activitatea sistemului imunitar sau o scade, în funcție de concentrația folosită – în cazul bolilor autoimune), miorelaxant.

Mai mult, prin aceasta metodă de administrare se realizează și o “curățare” a colonului. Oxigenarea crescută a organelor vitale este o urmare a unei mai bune eliberări a oxigenului din globulele roșii și este o reacție directă a organismului, care înregistrează o creștere a producerii de antioxidanți. Mai multe studii clinice demonstrează că tratamentul cu ozon reduce nivelul colesterolului total, al LDL-colesterolului și al trigliceridelor.

De asemenea, terapia cu ozon scade și nivelul glicemiei și reușește să prevină complicațiile diabetului. Efectul antitrombotic și creșterea oxigenării tisulare reușesc să scadă riscul infarctului miocardic și al trombozelor venoase.

Insuflatii cu ozon (rectale si vaginale)

1 Sedinta – 100 Euro

Abonament 6 sedinte – 500 Euro