Instructiuni post injectare - Hialuronidază - Swiss Clinics București

Felicitări! Ai încheiat cu succes procedura de hialuronidază, iar acum te poți bucura de forma dorită și aspectul natural pe care ți l-ai dorit.
Te rugăm să ai în vedere următoarele reacții post procedură pe care le poți resimți la nivelul pielii:

  • În primele șase ore de la încheierea procedurii este posibil să apară o umflătură, însoțită de roșeață sau vânătăi în zona injectată;

Recomandarea Swiss: Stai liniștită! Aceste reacții sunt normale și îți recomandăm să aplici o cremă de arnică montană la indicațiile medicului specialist.

  • Este posibil ca buzele să fie inflamate mai mult decât în cazul unei volumizări cu acid hialuronic. Nu trebuie să te îngrijorezi, inflamația se va diminua treptat pe parcursul a trei ore.

Recomandarea Swiss: Aplică local gheață câte 15 minute, în primele trei ore de la tratament pentru a ajuta diminuarea inflamațiilor.

  • Dacă inflamația persistă după 24h de la procedură, îți recomandăm să administrezi pe cale orală medicamente antialergice pentru a ajuta la eliminarea naturală a acidului.

Informații utile:

  • Îți recomandăm să aștepți o săptămână până la realizarea unei noi proceduri estetice pe zona injectată;
  • În funcție de nevoile și dorințele personale, pot fi necesare ședințe suplimentare de topire cu hialuronidază;
  • Sunt cazuri în care la recomandarea medicului specialist, te poți programa pentru o injectare ulterioară chiar și în a doua zi post procedură.