Ingrosare de penis cu acid hialuronic

PRET: 600 € (10 ml) / 900 € (20ml)

O alta dimensiune a penisului care poate fi crescuta este diametrul acestuia, respectiv grosimea lui. Interventia se poate face prin introducerea unor substante sub piele pe toata circumferinta lui. Aceasta ingrosare se poate face cu substante care se resorb in timp, cum ar fi acidul hialuronic care se resoarbe in 6-9 luni sau cu hidroxiapatita de calciu care se resoarbe in mai mult de un an.

O alta metoda de ingrosare este cu substante care nu se resorb in timp. Cea mai usor de folosit este grasimea proprie, care dupa mai multe sedinte de injectare confera un rezultat definitiv. Grasimea proprie a pacientului, se recolteaza de la acesta in acelasi moment operator si dupa o prelucrare speciala este introdusa pentru a mari diametrul penisului printr-o metoda care se numeste microilpofilling.

Circumferinta penisului poate creste astfel cu pana la 2-3 cm pe operatie, crestere care este evidenta atat in stare de repaus cat si in erectie.

Care sunt contraindicatiile metodei?

Contraindicatiile operatiei sunt:

  • bolile grave cardiopulmonare
  • diabetul zaharat
  • boli grave ale sangelui cu tulburari de coagulare
  • boliderma-tovenerologice
  • non-complianta pacientului

Este o interventie dureroasa?

Operatae se desfasoara sub anestezie generala sau rahidiana. Imediat post-operator este nevoie de medicatie antibiotica, antialgica si antiinflamatorie. Analgeticele obisnuite sunt de obicei suficiente pentru a obtine confortul post-operator optim.