Hialuronidaza

Ce este Hialuronidaza?

Tratamentul cu hialuronidază este folosit pentru topirea acidului hialuronic în momentul în care acesta a fost introdus în exces, când acesta a migrat,  în cazul granuloamelor sau pur și simplu atunci când îți dorești ca buzele tale sa revină la forma lor naturală.

Migrarea se întâlnește frecvent la nivelul buzelor și este cauzată de cele mai multe ori de o tehnică incorectă de injectare sau de un volum prea mare de acid. Capacitatea buzei de a se întinde este depășită, iar acidul poate migra în piele

 

Cum se efectuează procedura?

 

Procedura presupune injectarea unei substanțe, care în doar câteva ore va topi acidul hialuronic, iar forma și volumul buzelor tale naturale va fi recăpătat. Procedura nu este dureroasă, iar pacientul nu resimte nici un fel de durere pe parcursul tratamentului.

Dacă apelați la această procedură pentru a scăpa de acidul migrat, însă totuși vă doriți buze senzuale, la doar 2 săptămâni după procedură puteți opta pentru volumizarea buzelor.

 

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatul îl veți putea observa după aproximativ 2 zile de la efectuarea tratamentului.

Preț: 120€