Fidelizare

0,5 ml sau 1 ml GRATIS pentru fidelitatea ta din partea Swiss EstetiX Bucuresti

Swiss EstetiX va ofera cel mai avantajos sistem de fidelizare.

Vino in clinica noastra din Bucuresti (Calea Floreasca 246B, București 014475 Promenada Mall Etaj 1) pentru a beneficia de proceduri estetice cu acid hialuronic si botox.

La fiecare 1 ml de acid hialuronic injectat in clinica noastra, primesti pe Voucherul de Fidelizare o stampila care sa certifice efectuarea procedurii. La 2 stampile obtinute, beneficiezi GRATUIT de 0,5 ml de acid hialuronic pe care il poti folosi cum doresti, ca plus pentru conturarea buzelor, umplerea anumitor riduri sau volumizarea pometilor.

Dupa ce obtii 4 stampile pe Voucherul de Fidelizare care certifica efectuarea procedurilor in clinica noastra, obtii GRATUIT 1 ml de acid hialuronic pe care il puteti injecta oricand.

Stampila pe Voucherul de Fidelizare poate fi obtinuta si pentru proceduri de injectare cu botox, fire si mezoterapii, daca fiecare procedura efectuata costa cel putin 200 de euro. Pentru a beneficia de gratuitate, trebuie sa prezinti inainte de a intra in Cabinet voucherul stampilat. Acesta nu este transmisibil si odata folosit, se preda catre Receptia Clinicii Swiss EstetiX.

 

Va multumim si va asteptam cu drag!

Echipa Swiss EstetiX