Estompare cearcăne

De acum cearcănele nu mai sunt o problemă!

De acum cearcănele nu mai sunt o problemă!

Cele mai utilizate tratamente pentru estomparea cearcănelor, prin metode minim invazive, non-chirurgicale.

Cearcănele reprezintă o problemă estetică răspândită la nivel mondial, având un impact social. Umbrele de sub ochi sunt asociate cu oboseala, boala sau îmbătrânirea.

✔ Efect imediat

✔ Sigur, rapid, eficient

✔ Durează 20 minute

✔ Nu există riscuri

Beneficiază de cele mai noi tehnici minim-invazive cunoscute la nivel mondial pentru estomparea cearcănelor

Uneori chiar și puterile magice ale machiajului au limite. Cu toate acestea,sunt de temut pungile de sub ochi care te fac să arăți mai obosită decât ești. Dacă ai încercat sa te odihnesti mai mult,sa te  hidratezi,estomparea prin machiaj, diferite creme dar tot nu ai rezultatatul dorit este timpul să treci la o armă mai bună.

Cât durează efectul?

Rezultatele se mențin timp de 1 an,putând varia de la o persoana la alta, în funcție de organism, de sănătatea și fermitatea pielii.

La nivel mondial, cel mai utilizat tratament pentru estomparea cearcănelor este cu substanțele de umplutură dermice prin injectare directă. Astfel, acidul hialuronic este folosit chiar și de vedetele de la Hollywood. Reduce instant aspectul de cercuri întunecate și pungi, reface volumul și conferă luminozitate zonei.

Efecte adverse

Acidul hialuronic este o substanță naturală și sigură. Singurele efecte adverse sunt echimozele (vânătăile) și edemele (umflarea zonelor injectate). Acestea durează doar cateva zile post injectare.

Preturi Bucuresti 

● Umplere și depigmentare cearcane ( Teosyal Redensity 2 ) – 280€ 

● Depigmentare cearcane ( Cocktail de vitamine pentru depigmentare )  – 120€ (necesita mai multe sedinte)

 

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de estompare a cearcănelor prin metode minim invazive, non-chirurgicale. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!