Estompare riduri

ȘTERGEREA RIDURILOR CU TOXINĂ BOTULINICĂ (B0T0X)

Ridurile de expresie reprezintă o mare problemă pentru fiecare femeie. O soluţie rapidă, eficientă şi sigură pentru a scăpa de riduri o reprezintă tratamentul cu b0t0x.

Sigur și rapid (15-30 minute)
Rezultatul se instaleaza în aproximativ 7 zile
Eficient
Fără perioadă de recuperare, vă puteți relua activitățile imediat

Ce este toxina botulinică?

Este o proteină înalt purificată ce acționează în mod natural la nivelul mușchilor feței, cu efect de relaxare a musculaturii, ce are ca rezultat netezirea ridurilor. Blochează temporar contracția, îndepărtând astfel cauza care produce ridurile.

Când se vede rezultatul?

Primele efecte se văd în următoarele 4-7 zile, fiind cel mai pronunțate după aproximativ 10-14 zile.

Cel mai utilizat tratament antirid la nivel mondial

Este un produs care este asociat foarte des in ultimii ani cu clinicile de chirurgie estetica, ales de pacienti ca unul dintre cele mai eficiente, rapide și sigure tratamente antirid.

Cât durează efectul?

Rezultatele se mențin timp de 6 – 9 luni, putând varia de la o persoana la alta, în funcție de tipurile și mărimea ridurilor, de sănătatea și fermitatea pielii. După o perioadă, tratamentul cu b0t0x trebuie reluat; efectul tratamentului durează mai mult de fiecare dată, iar rezultatele sunt tot mai bune.

Ridurile de expresie sunt consecința mobilității mușchilor feței atunci când trecem prin diverse stări (tristețe, depresie, stres, încordare). Acest tip de riduri se poate corecta prin injectarea cu toxină botulinică. Injecțiile cu b0t0x reprezintă un tratament cosmetic pentru tratarea atât a ridurilor fine cât și a celor profunde, chipul devenind astfel mai luminos și mai destins. Expresiile negative sunt diminuate, contribuind la creșterea încrederii în sine și în imaginea personală.

Procedura este simplă și sigură, durează 15-20 minute și nu necesită în general anestezie. B0t0x-ul se va injecta cu un ac fin în zona dorită. În funcție de aria tratată sunt necesare între 4-10 injecții. Ca rezultat pielea rămâne întinsă și neridată, în timp ce musculatura facială netratată continuă să se contracte normal. De asemenea, pielea va căpăta luminozitate ca urmare a vasodilatației locale,permițând o oxigenare bogată a tegumentului.

ZONA 1
ZONA 2
ZONA 3

B0T0X (1 ZONĂ)
La alegere
150€

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabelară (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

B0T0X (2 ZONE)
La alegere
250€

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabelară (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

B0T0X (3 ZONE)
Toate cele 3 zone

● Pret Bucuresti ………………………..300 €

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabelară (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

ZONA 1
ZONA 2
ZONA 3

Bunny Lines

● Pret Bucuresti ………………………..100 €

Liniile orizontale netede ale nasului

Gummy Smile

● Pret Bucuresti ………………………..100 €

Relaxați-vă buza de sus pentru a reduce zâmbetul gingival

Menton

● Pret Bucuresti …………………..100 – 320 € 

Pretul variaza in functie de cantitatea / tipul de botox folosit.

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție servicii de injectare cu b0t0x. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!