DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE PENTRU OPERATIUNEA DE TATUAJ

  Nr. /

  Selectati genul :

  Subsemnatul: Numele prenumele , nascut la data de in localitatea , judetul , cu domiciliul stabil in localitatea , str. nr. , bl. , sc. ,ap. , et. judetul , cod , cu domiciliul flotant in localitatea , str. nr. , bl. sc. ,ap. , et. , judetul , cod , posesor al B.I./C.I.seria nr. , eliberat/eliberata la data de de .,C.N.P. , telefon , email , doresc sa mi se faca tatuajul nr. in zona .

  Declar pe propria raspundere ca: nu am consumat bauturi alcoolice si substante stupefiante inainte de efectuarea tatuajului si nu sufar de urmatoarele boli: hemofilie, epilepsie, boli transmisibile, boli de inima, diabet zaharat, afectiuni dermatologice, SIDA si nu sunt insarcinata.

  Semnatura (semnati cu degetul in chenarul rosu), [signature* signature-1 cols:200 rows:200 id:formular-tatuaj]

  Am luat la cunostinta faptul ca, avand o piele mai inchisa, culorile nu se vor vedea atat de vii ca pe o piele alba. Declar pe propria raspundere ca materialele pentru efectuarea tatuajului s-au desfacut in fata mea de catre operator. Totodata, am luat la cunostinta si am primit sfaturile in vederea ingrijirii tatuajului timp de 15 zile de catre mine, precum si daca in cazul in care nu se realizeaza retus intre 30, dar nu mai mult de 45 de zile, clienta achita retusul integral. In cazul in care nu am spus adevarul in aceasta declaratie si nu respect sfaturile de ingrijire a tatuajului, sunt direct responsabil. Operatorul este absolvit de orice raspundere penala sau civila.

  Data,
  Semnatura (semnati cu degetul in chenarul rosu), [signature* signature-2 cols:200 rows:200 id:formular-tatuaj]

  Prin prezenta, imi dau consimtamantul pentru administrarea oricarui tip de anestezic considerati necesar si sunt constienta ca toate formele de anestezie implica riscuri. Autorizez pe medicul ales sa efectueze ceea considera necesar, date fiind cunostintele sale medicale si judecata sa profesionala.

  Confirm ca am avut timp de gandire inainte de a ma decide. Consimt liber si voluntar pentru procedura de injectare. Am luat la cunostinta ca injectarea poate avea si o serie de riscuri si efecte post-interventie, unele inevitabile (reactii alergice / toxice la medicamente si substante anestezice, hematoame, echimoze, edeme / vanatai sau inflamatii). Declar ca sunt constient/a de aceste riscuri si le accept fara a solicita ulterior daune materiale sau morale medicului sau clinicii. Am luat la cunostinta ca imi va fi dat un formular cu instructiuni pe care va trebui sa le urmez dupa efectuarea procedurii.

  Inteleg si accept ca nu mi se poate oferi nicio garantie in privinta rezultatului estetic al procedurii. Admit si mi s-a explicat de catre medic ca pot exista mai multi factori care sa afecteze rezultatul interventiei solicitate si efectuate, de accea, in cazul in care sunt nemultumita de rezultat, ma oblig sa procedez dupa cum urmeaza:

  1. Contactez telefonic Swiss EstetiX la numarul 0799.822.884 si programez un consult la medicul care m-a injectat.

  2. Contactez prin email conducerea Swiss EstetiX la adresa [email protected] pentru prezentarea cazului.

  3. Ma oblig sa nu aduc niciun fel de prejudiciu de imagine medicilor sau clinicii Swiss EstetiX prin postari publice pe Facebook sau prin alte canale de comunicare, in caz contrar fiind obligat/a sa suport consecintele legale pentru prejudicii de imagine aduse prin continut public denigrator si calomnios.

  Imi exprim acordul sa fiu fotografiata sau filmata inainte, in timpul sau dupa efectuarea interventiei in scopul urmaririi rezultatului, iar in cazul in care materialele vor fi folosite si in scop de prezentare / cercetare medicala, as dori ca identitatea mea sa nu fie precizata.

  Declaratia s-a citit si s-a completat in fata mea: Roxana Schwartz

  [wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web."]