Chirurgia estetica a zonelor masculine - Îngrosare penis cu grăsime proprie și liposucție supra-pubiană - Swiss Clinics București

Chirurgical

Îngrosare penis
cu grăsime proprie și liposucție supra-pubiană

1900 €

Chirurgical

Îngrosare penis
cu grăsime proprie și liposucție supra-pubiană

1900 €

Procedura de ingroșare a penisului cu grăsime proprie ( lipo-filling ) este o procedură extrem de avantajoasă pentru pacient, deoarece se fac doar niște mici înțepaturi, prin care este recoltată grăsimea și alte mici înțepături prin care aceasta este injectată.

Intervenția este fără niciun risc de respingere din partea pacientului, deoarece grăsimea este recoltată din propriile țesuturi iar cicatricea rămasă este aproape neobservabilă.

Penisul devine astfel cu 30% mai gros decat aspectul inițial.

Această intervenție se poate realiza împreună cu liposucția regiunii suprapubiene.

Mulți bărbați prezintă un depozit de grăsime la nivelul suprabian, iar liposucția în această zonă se face foarte facil folosind liposucția cu jet de apă care ne ajută ca înaintarea canulei să se facă mult mai ușor, deoarece grăsimea de la acest nivel este foarte fibroasă și dură.

Grăsimea de la acest nivel nu o folosim niciodată la ingroșarea penisului.

Faloplastia este una dintre cele mai cerute intervenții de chirurgie estetică printre pacienții de sex masculin între 20-45 ani.
Rata de supraviețuire a celulelor de grăsime este între 50-70% (la pacienții nefumători și care respectă îndeaproape indicațiile medicului specialist).

Procedura poate fi repetată după minimum 6 luni de la intervenție, dacă pacientul dorește o îmbunătățire a grosimii penisului.
Pentru un rezultat cât mai îndelungat, specialiștii noștri recomandă asocierea acestei intervenții cu terapia PRP ( plasmă îmbogățită cu trombocite ) pentru a menține gradul de retenție a grăsimii într-un procent cât mai mare.