Ne mărim echipa!

Îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, tânără și dinamică, să lucrezi în domeniul esteticii medicale și al stomatologiei, ai pregătirea necesară pentru posturile descrise mai jos, acum ai ocazia să ne trimiți CV-ul tău la adresa de mail: cariere@swiss-estetix.ro

Posturi disponibile:

  1. Medic specialist chirurgie plastică

Medic specialist dermato-venerologie

Dacă ești medic specialist chirurgie plastică, medic specialist dermato-venerologie sau ești rezident în an terminal și îți dorești să lucrezi în domeniul esteticii medicale și vrei să te alături echipei noastre, îți așteptăm CV-ul pe adresa de mail.

  1. Medic stomatolog

Ai o experiență de minim doi ani în domeniul stomatologiei, ai abilități de comunicare și relaționare care să permită stabilirea unei relații cu pacienții, ai o atitudine și un comportament pozitiv, îți dorești să lucrezi într-un mediu plăcut alături de o echipă entuziastă și o companie în plină expansiune, ne poți trimite CV-ul tău.

  1. Asistent medical generalist

Ești asistent medical cu o experiență de minim 2 ani, ai cunoștințe teoretice și practice în domeniu,  știi să menții o bună colaborare cu medicul, dar și cu pacientul, te așteptăm în echipa noastră!

  1. Asistent medical stomatologie

Dacă ai o experiență de minim 2 ani în cabinet de stomatologie, îți dorești să te dezvolți profesional și să faci parte dintr-o echipă de profesioniști, ești o persoană organizată, corectă, devotată, implicată și cu dorință de continuă perfecționare, te poți alătura echipei noastre.

  1. Asistentă recepție/Front Desk Assistant

Ai experiență pe un post similar de cel puțin 1 an, ești o persoană responsabilă, sociabilă, organizată, orientată către oameni, îți place să planifici timpul și activitățile pe care le desfășori, înseamnă că ești persoana de care noi avem nevoie.

  1. Operator Call Center

Dacă ești un bun ascultător, atent la nevoile oamenilor cu care interacționezi, o persoană comunicativă și implicată care știe să empatizeze cu pacientul/clientul și îți dorești să te dezvolți, te așteptăm în echipa noastră!

  1. Contabil contabilitate primara

Ne dorim o persoană cu experiență de minim 3 ani în domeniu, serioasă, organizată, ordonată, atentă la detalii și cu o bună capacitate de comunicare și dorință de a învăța.  

 

În conținutul mailului avem rugămintea să precizați postul pentru care doriți să aplicați.

Vă mulțumim!

 

Pentru detalii sau informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0771 061 292 sau să ne scrieți pe adresa de mail: cariere@swiss-estetix.ro

 

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.