Ne mărim echipa!

 

 

Îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, tânără și dinamică, să lucrezi în domeniul esteticii medicale și al stomatologiei, ai pregătirea necesară pentru posturile descrise mai jos, acum ai ocazia să ne trimiți CV-ul tău la adresa de mail:

Dacă ești medic specialist dermato-venerologie sau ești rezident în an terminal și îți dorești să lucrezi în domeniul esteticii medicale și vrei să te alături echipei noastre, îți așteptăm CV-ul pe adresa de mail.

Dacă ești medic specialist chirurgie plastică sau ești rezident în an terminal și îți dorești să lucrezi în domeniul esteticii medicale și vrei să te alături echipei noastre, îți așteptăm CV-ul pe adresa de mail.

Ai o experiență de minim doi ani în domeniul stomatologiei, ai abilități de comunicare și relaționare care să permită stabilirea unei relații cu pacienții, ai o atitudine și un comportament pozitiv, îți dorești să lucrezi într-un mediu plăcut alături de o echipă entuziastă și o companie în plină expansiune, ne poți trimite CV-ul tău.

Ai abilități avansate de management al resurselor umane?
Ai cunostinte despre Managementul și organizarea echipelor?
Ai cunostinte si  abilități manageriale de afaceri?
Ai abilități personale de negociere, conducere, luare a deciziilor corecte în mediul de afaceri,si de gestionarea a proiectului si de gestionare stratetica a resurselor umane?Dacă răspunsul tău este „DA” la întrebările de mai sus te așteptăm să ne cunoști!

Te tentează să activezi în domeniul medicinii estetice, îți place să lucrezi într-o echipă tânără, dinamica și orientată spre succes, atunci te invităm să ne cunoști.
Ne dorim un adevarat teamleader, care să fie plăcut de pacienții noștri, cu atitudine pozitivă, cu abilități de comunicare și orientat spre dezvoltare profesională.

Ai experiență pe un post de coordonare, planificare și organizare a activității.
Ai o atitudine orientată spre identificarea și soluționarea problemelor?
Ai spirit de echipă și colaboarere?Ai orientare antreprenorială și strategică și capacitate de analiză?
Te așteptăm să ne cunoaștem!

Ești asistent medical cu o experiență de minim 2 ani, ai cunoștințe teoretice și practice în domeniu,  știi să menții o bună colaborare cu medicul, dar și cu pacientul, te așteptăm în echipa noastră!

Ai experiență pe un post similar de cel puțin 1 an, ești o persoană responsabilă, sociabilă, organizată, orientată către oameni, îți place să planifici timpul și activitățile pe care le desfășori, înseamnă că ești persoana de care noi avem nevoie.

Ne dorim o persoană cu experiență de minim 3 ani în domeniu, serioasă, organizată, ordonată, atentă la detalii și cu o bună capacitate de comunicare și dorință de a învăța. 

Ne dorim o persoană cu experiență de minim 3 ani în domeniu, serioasă, organizată, ordonată, atentă la detalii și cu o bună capacitate de comunicare și dorință de a învăța. 

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.