BlefaroPlastie totala

Blefaroplastie totala (superioara si inferioara):

Pret 1799€  

Blefaroplastia este un termen general care desemneaza interventiile chirurgicale menite sa amelioreze aspectul imbatranit la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. In general acest tip de interventii se practica in anestezie locala, care poate fi potenta cu o medicatie intravenoasa. In cursul interventiei se realizeaza indepartarea excesului tegumentar, rearanjarea muschilor la nivelul pleoapelor si daca este cazul indepartarea sau relocarea pungilor de grasime la acest nivel. Exista cateva diferente intre pleoapele superioare si inferioare. Blefaroplastia trebuie efectuata doar de chirugi plasticieni cu experienta, echilibrul fragil intre cat tesut se indeparteaza si cat este lasat pe loc sau reasezat constituind cheia succesului in aceasta operatie aparent banala.

CINE NU POATE APELA LA BLEFORPLASTIE?

In cazul in care aveti in istoricul medical probleme cu glanda tiroida, precum hipotiroidismul sau boala Graves, interventia nu este indicata. De altfel trebuie tinut cont si de sindromul de ochi uscat (lipsa unei cantitati suficiente de lacrimi), hipertensiune sau alte boli cardiovasculare. In aceeasi masura diabetul, decolarea de retina (detasata) sau glaucomul pot constitui factori de risc. Este posibil ca medicul sa recomande sa efectuati investigatii suplimentare la oftalmolog sau internist inaintea acestei interventii.

Ce include BlefaroPlastia totala

  • Blefaroplastia superioara

Aceasta se refera la indepartarea excesului de grasime si piele de la nivelul pleoapei superioare. Deseori excesul de piele asemanator unui fald ce acopera tarsul poate chiar sa perturbe vederea. In coltul ochiului superior si central pot fi vizibile pungile de grasime.

  • Blefaroplastia inferioara

Aceasta se refera la eliminarea excesului de piele si a pungilor de grasime de dedesubtul ochiului. Aceasta procedura ajuta inclusiv la eliminarea cearcanelor prin repozitionarea grasimii de sub ochi.

  • Blefaroplastia inferioara transconjunctivala (fara incizie pe piele)

Se recomanda numai persoanelor tinere care nu au piele in exces.

  • Blefaroplastia superioara si cea inferioara se pot face simultan?

Pleoapele pot fi remodelate in cadrul aceleiasi interventii chirurgicale. De asemenea, ea poate fi asociata cu alte tipuri de interventii precum liftingul facial.

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss EstetiX Bucuresti îți pune la dispoziție intervenția chirurgicală de blefaroplastie totala. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru pentru o schimbare!