BlefaroPlastie superioara sau inferioara

BlefaroPlastie superioara sau inferioara :  Pret 1700

 

  • Blefaroplastia superioara

Aceasta se refera la indepartarea excesului de grasime si piele de la nivelul pleoapei superioare. Deseori excesul de piele asemanator unui fald ce acopera tarsul poate chiar sa perturbe vederea. In coltul ochiului superior si central pot fi vizibile pungile de grasime.

  • Blefaroplastia inferioara

Aceasta se refera la eliminarea excesului de piele si a pungilor de grasime de dedesubtul ochiului. Aceasta procedura ajuta inclusiv la eliminarea cearcanelor prin repozitionarea grasimii de sub ochi.

  • Blefaroplastia inferioara transconjunctivala (fara incizie pe piele)

Se recomanda numai persoanelor tinere care nu au piele in exces.

  • Blefaroplastia superioara si cea inferioara se pot face simultan?

Pleoapele pot fi remodelate in cadrul aceleiasi interventii chirurgicale. De asemenea, ea poate fi asociata cu alte tipuri de interventii precum liftingul facial.

CINE NU POATE APELA LA BLEFORPLASTIE?

In cazul in care aveti in istoricul medical probleme cu glanda tiroida, precum hipotiroidismul sau boala Graves, interventia nu este indicata. De altfel trebuie tinut cont si de sindromul de ochi uscat (lipsa unei cantitati suficiente de lacrimi), hipertensiune sau alte boli cardiovasculare. In aceeasi masura diabetul, decolarea de retina (detasata) sau glaucomul pot constitui factori de risc. Este posibil ca medicul sa recomande sa efectuati investigatii suplimentare la oftalmolog sau internist inaintea acestei interventii.

LA CE VARSTA POT FACE INTERVENTIA DE BLEFAROPLASTIE?

In mod normal blefaroplastia se adreseaza pacientilor cu varsta de peste 35 de ani insa daca mosteniti aspectul de pleoape cazute sau umflate puteti alege sa efectuati aceasta interventie si la o varsta mai tanara.

Cat dureaza operatia de blefaroplastie?

Interventia dureaza intre o ora si trei ore in functie cat de extinsa este.

Inciziile sunt delicate si se fac la nivelul santului palpebral superior, respectiv imediat sub gene la pleoapele inferioare astfel incat totul sa fie cat mai bine camuflat. Se separa tegumentul de muschiul subiacent, dupa care se indeparteaza pungile de grasime. In final se excizeaza surplusul de piele si se face sutura delicata.

Ce tip de anestezie se foloseste?

Blefaroplastia se efectueaza atat cu anestezie locala cat si generala

Cat dureaza spitalizarea in cazul operatiei de blefaroplastie?

Dupa operatie pacientul va ramane o noapte internat daca interventia a fost efectuata cu anestezie generala. In cazul anesteziei locale, pacientul este externat in aceeasi zi.