Augmentare fesiera cu implant siliconic

Augmentare fesiera cu implant siliconic : 5500

Marirea feselor prin implant fesier, asa cum este cunoscuta in limbajul popular, este o procedura specifica chirurgiei estetice prin care se remodeleaza si suplimenteaza volumul posteriorului. Scopul urmarit de chirurgul estetician este de a mari si contura fesele, astfel incat acestea sa se incadreze in proportiile ideale ale corpului per ansamblu.

In urma operatiei de marire a feselor, pacienti beneficiaza nu doar de aspectul fizic atractiv si armonios, ci si de confortul psihic care a lipsit mult vreme.

Marirea feselor se recomanda atat femeilor, cat si barbatilor mai ales atunci cand:

  • exista o disproportie intre volumul feselor (prea mic) si restul corpului;
  • exista un disconfort de ordin psihologic justificat si datorat aspectului inestetic al feselor;
  • fesele sunt plate sau nu au forme pline si rotunjite;
  • muschii fesieri sunt atrofiati si persoana are interdictie de a face sport/ activitate fizica;
  • muschii fesieri au fost vatamati in urma unui accident.

De mentionat este faptul ca noile implanturi fesiere de care va veti bucura vor produce la palpare o senzatie asemanatoare cu cea a unor muschi lucrati la sala.

Implant fesier din silicon

Augmentare fesiera cu implant siliconic se recomanda mai ales pentru femeile sau barbatii a caror fese sunt plate si nu au suficient volum de grasime. Acesti pacienti au la dispozitie o gama variata de tipuri de silicoane cu gel coeziv ce pot fi solide sau semi-solide, rotunde sau anatomice, cu diverse volume si proiectii. In principiu, silicoanele pentru fese sunt asemanatoare cu silicoanele utilizate in implantul mamar, numarul de modele fiind mare. Astfel, exista implanturi cu caracteristici ideale care se potrivesc fiecarui pacient in parte.

Un alt aspect ce trebuie mentionat este ca introducerea implantului fesier din silicon nu doar mareste volumul, ci si rotunjeste si ridica fesele.

Inainte de operatie

In consultatia de dinaintea operatiei, medicul va examina pacientul, ii va pune intrebari cu privire la istoricul medical si consumul actual de medicamente. Pentru ca totul sa decurga bine si rezultatul implantului fesier sa fie de exceptie, pacientii trebuie sa urmeze sfatul chirurgului estetician.

Astfel, inaintea implantarii cu silicon, se recomanda urmatoarele:
– intreruperea fumatului sau reducerea considerabila a numarului de tigari, daca pacientul este fumator (30 de zile inainte de operatie);
– intreruperea anumitor medicamente sau anti-inflamatoare (14 zile inainte de operatie);
– intreruperea anticonceptionalelor (30 de zile inainte de operatie);
– evitarea consumului de alimente si a altor bauturi in afara de apa (8 ore inainte de operatie);
– evitarea expunerii pielii la soare sau solar (30 de zile inainte de operatie).

In cazul femeilor, operatia de implant fesier nu poate fi efectuata daca pacienta se afla in perioada menstruatiei.