Mărire sâni prin injectare

Volumizare sâni prin injectare cu Aquafilling
Volumizarea sânilor prin injectare cu Aquafilling este o inovație estetică adusă în România de Clinica Swiss EstetiX. Încă de la început, procedura a avut un real succes în rândul pacientelor noastre. Motivele care au dus-o în topul preferinţelor sunt reprezentate de numeroasele beneficii pe care le prezintă. 
✔Procedura este una minim-invazivă şi se realizează prin injectare cu un gel hidrofil, 100% compatibil cu organismul. 
✔Este realizată prin sedare uşoară.
✔Nu trebuie să îţi faci griji pentru incizii, tăieturi şi cicatrici, deoarece totul se desfăşoară prin injectarea gelului hidrofil Aquafilling bodyline. 
✔După terminarea procedurii, te poţi întoarce acasă chiar în aceeaşi zi. Nu este nevoie să rămâi internată, iar a doua zi, îţi poţi relua activităţile uzuale.
✔Timp scurt de intervenţie (1 oră)
✔Rezultatele sunt vizibile pe termen lung, iar pentru următorii 5-7 ani, te vei bucura de un bust frumos conturat.
✔Rezultatul este vizibil imediat.

Aquafilling bodyline este o substanţă de umplere destinată procedurilor de modelare şi conturare a corpului, fiind folosită pentru creșterea volumului sânilor, dar şi a feselor. Mai mult decât atât, Aquafilling este utilizat și pentru corectarea anumitor defecte ale ţesuturilor moi.
Procedura presupune, într-o primă fază, o ușoară anestezie locală, pentru ca mai apoi substanța Aquafilling bodyline să fie injectată în zona care se dorește a fi volumizata (se folosește un ac de implantare de calibru între 16 și 18 canule. Urmele de ac dispar în doar câteva zile, fară a lăsa vreo cicatrice sau vreun semn permanent).
Cantitatea de substanță ce urmează a fi injectată se stabilește împreună cu specialistul în estetică, în funcție de mărimea sânilor dorită și de fiecare caz în parte.
Preţ: 1200 €/ 100 ml.