Povestea Swiss continuă

Povestea Swiss continuă, doar că ne aflăm acum în punctul culminant al acesteia, unde totul devine mai clar, mai frumos și mai interesant

Am început acum 5 ani cu pași mici pentru a crea un imperiu al frumuseții. Ne-am documentat, ne-am informat și pregătit bine înainte, am pus multă pasiune în ceea ce am făcut și am învățat din greu, iar astăzi munca noastră a dat roade. Putem spune că am reușit!

Ne putem lăuda cu mai bine de 27.000 de paciente fericite, numeroase premii, prin care ne-au fost recunoscute meritele, dar și medici bine pregătiți, care participă periodic la cele mai mari congrese medicale din lume și sunt la curent cu ultimele tehnici și proceduri estetice.

Cum se încheie anul 2019 pentru Swiss EstetiX?

Încheiem anul 2019 cu multe realizări, mai multă experiență și mai multe paciente care ne trec pragul. Pregătim campanii, facem traininguri atât pentru medici cât și pentru restul echipei, facem strategii noi și ca de fiecare dată încercăm să învățăm din ce în ce mai mult.

Chiar în perioada aceasta a sărbătorilor vom lansa o campanie nouă. Este vorba despre niște carduri cadou, pe care oamenii le pot cumpără pentru persoanele dragi, de la mama, sora, prietena sau chiar persoana iubită.

Cu ce sunt mai speciale cardurile?

Cu ocazia acestora noi vrem să oferim declarații frumoase pentru persoanele dragi. Cuvinte pe care, poate uneori omitem să le spunem, uităm sau pur și simplu ne sfiim să le transmitem. Nu vindem doar niște simple carduri, cu ajutorul cărora cel care le primește va putea să-și facă intervențiile dorite. Noi oferim o experiență, un mesaj special, pe care cu siguranță cu toții vrem să-l transmitem cuiva drag.

Avem 3 variante, de carduri, cu sume și mesaje diferite:

  • cardul în valoare de 300 de euro cu mesajul „Because I Care about you”
  • cardul de 400 de euro care le transmite celor dragi că ne este tare dor de ei „Because I Miss you”
  • cardul de 500 de euro, care are cel mai puternic și frumos mesaj „Because I Love you”

Ce se schimbă în 2020?

În 2020 Swiss EstetiX a pregătit o mulțime de surprize pentru pacienții săi. În primul rând suntem în plin proces de rebranding. Swiss EstetiX a crescut, s-a dezvoltat din ce în ce mai frumos și am realizat că a venit timpul pentru o schimbare, așa că, o dată cu noul an Swiss EstetiX devine Swiss Clinics. Vom pune în continuare preț pe calitatea serviciilor oferite, pe pregătirea medicilor, dar și pe oferirea serviciilor de top Swiss atât pacientelor din marile orașe din România, cât și din Europa.

Mai mult, pregătim proceduri noi, unice în România și introducem servicii medicale, astfel încât pacienții noștri să poată beneficia de conceptul „All in One”. Vorbim despre servicii de medicină estetică, regenerativă, remodelare corporală, stomatologie și ortodonție.

Ce ne-a făcut să mergem în această direcție?

Foarte simplu. Mergem pe ideea că frumosul este ceva complex. Frumusețea reprezintă un întreg, pe care noi, aici la Swiss vrem să îl oferim pacientelor, în cele mai bune condiții, cu cele mai noi tehnologii și prin cele mai bune tehnici.

„Este fascinant cum poți îmbina știința cu arta, cum poți oferi rezultate magice pacientelor”! – Valentin Burada, fondator clinica Swiss EstetiX

Povestea Swiss continuă, doar că ne aflăm acum în punctul culminant al acesteia, unde totul devine mai clar, mai frumos și mai interesant. Și nu, ea nu va avea un sfârșit, fiindcă, la fel ca în basme, frumusețea rămâne nemuritoare.